Specma Oy investoi tulevaisuuteen ostamalla HTR-Hydraulics Oy:n liiketoiminnan

PowerPack

LEHDISTÖTIEDOTE

Specma

Espoo/Gothenburg, Thursday, November 28, 2019

 

 

Osana HydraSpecma Groupia, Specma Oy haluaa olla johtava hydrauliikka-alan toimija markkina-alueellaan. Tukemaan tahtotilaamme Specma Oy on 28.11.2019 allekirjoittanut sopimuksen HTR-Hydraulics Oy:n liiketoiminnan ostamisesta.

HTR-Hydraulics Oy on arvostettu koneikkovalmistaja sekä hydrauliikkakomponenttien toimittaja Suomessa ja sillä on vakiintunut asiakaskuntansa. - Yhdessä Specman myyntiorganisaation kanssa voimme viedä HTR-Hydraulics:in liiketoiminnan seuraavalle tasolle, sanoo Ralle Tuominen HTR-Hydraulics Oy:n toimitusjohtaja.

 - HTR Hydraulics liiketoiminnan hankinta vahvistaa Specma Oy:n pitkän aikavälin strategiaa tulla johtavaksi hydrauliikkatoimittajaksi Suomen markkinoilla, sanoo Specma Group:n CEO Morten Kjær. - Vuonna 2018 allekirjoittamamme yhteistyösopimus Danfoss Power Solutions:n kanssa vahvistaa asemaamme mobiilihydrauliikassa ja HTR-Hydraulics:n osaaminen ja kokemus luo pohjan kasvulle myös teollisuushydrauliikassa. Specma Oy on jatkossa entistä vahvempi johdin- ja hydrauliikkakomponenttien sekä hydraulijärjestelmien kokonaistoimittaja koneenrakennus- , teollisuus- ja jälkimarkkinalla, sanoo Morten Kjær ja jatkaa: - Tämä yhdistettynä Pirkkalan uuden huippumodernin logistiikkakeskuksemme kanssa muodostaa perustan tulevaisuuden kasvulle asiakkaittemme kanssa.

 - Kuten Specma Oy, HTR-Hydraulics Oy on kasvanut merkittävästi viimeisen kolmen vuoden aikana. Tavoitteena on yhdessä jatkaa yrityksemme kasvua - yhdistämällä organisaatiomme, olemme vahvempia. Toivotan HTR Hydraulics Oy:n työtekijät lämpimästi tervetulleiksi Specma perheeseen ja odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan, sanoo Tove Seppelin-Högnabba, General Manager, Specma Oy.

 

Tämä liiketoimintakauppa ei vaikuta HTR-Hydraulics Oy:n tai Specma Oy:n olemassa oleviin asiakassuhteisiin tai toimituksiin.

Specma Oy on osa tanskalaista HydraSpecma Group:a, jonka liikevaihto on yli 270 MEUR ja työllistää 1,200 ihmistä maailmanlaajuisesti.

 

Lisätietoja:

  • Tove Seppelin-Högnabba, General Manager, Specma Oy, tel: +358 (0) 207 509 212, email: tove.seppelin-hognabba@specma.fi
  • Morten Kjær, CEO Specma Group, tel: +358 (0) 207 509 200, email: morten.kjaer@specma.com
Julkaistu: 2.12.2019 10.31.08

Anna määrä:

yksikköä
Lisää