Sinustako Specma Center yrittäjä?

Sinustako Specma Center yrittäjä omalle paikkakunnallesi?
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Specma Center yrittäjä osaa!

Tyytyväinen yrittäjä

Specma Center yrittäjä Akkukauppa Kemppaisen Esko Kemppainen on toisen polven yrittäjä, joka palvelee kainuulaisia maatalous-, metsäkone- ja muitakin koneyrittäjiä yli 40 vuoden kokemuksella.
"Asenne, laadukkaat tuoteeet ja ammattimainen ote ratkaisevat, mistä kainuulaiset koneyrittäjät hankkivat tarvitsemansa tavaran. Laadun merkitystä ei voi olla korostamatta näissä äärimmäisissä olosuhteissa", kertoo Esko Kemppainen.
Osaava apu on vain puhelinsoiton päässä, vuorokauden ajasta riippumatta. Tämän ovat huomanneet myös Kainuun koneyrittäjät, jotka saavat palvelun Akkukaupan toimipisteestä kellonaikaan katsomatta.

"Specman hintapolitiikka on ollut meille sopivaa. Saamme tuotteet edullisin hinnon, parhaalla mahdollisella toimitusajalla ja yrittäjälle ystävällisin rahtiehdoin. HydroPiste-ketjulla on hyvä markkinointi ja ketju laajenee koko ajan. Esiinnymme messuilla yhteisen Specma Center -nimen alla. Specma Centereiden määrä tuo yrittäjälle vahvuutta ja näkyvyyttä. Ketjun kautta saamme koulutusta omille myyjillemme ja asiakkaillemmekin", Kemppainen kehaisee.

Anna määrä:

yksikköä
Lisää