Sinustako Specma Center yrittäjä?

Sinustako Specma Center yrittäjä omalle paikkakunnallesi?
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä


Specma Service Center

Specma Service Center

Vastataksemme asiakkaidemme palvelun tarpeeseen jokaisella alueella, jaamme laajan tuotevalikoimamme aktiivisten Service Centereiden avulla, jolloin akuutit huollot ja odottamattomat seisokit pystytään hoitamaan nopeasti ja paikallisesti, myös suurella markkina-alueella.


Specma Technology Center

Specma Technology Center

Vakiintunut teollisuustoimija alueella. Technology Center tarjoaa täysimittaista palvelua; hydrauliikanjärjestelmiä, teknistä neuvontaa ja konsultaatiota, suunnittelee ja valmistaa hydrauliikkakoneikkoja asiakkailleen. Technology Center myös asentaa ja käyttöön-
ottaa hydrauliikkajärjestelmiä, suorittaa kunnossapitopalvelut, kenttäpalvelut ja muut teollisuuspalvelut, esim. öljyanalyysit ja suodattimien vaihto. Technology Center on sitoutunut ISO9001 & 14001 sertifikaatteihin.


Specma Partner

Specma Partner

Koneisiin kohdistuu vahinkoja ja vuodot hydraulisissa
järjestelmissä aiheuttavat käyttökatkoksia.
Specma Partnerin yksi tärkeimmistä tehtävistä on palvella asiakasta alueellaan valmistamalla korkeapaine hydrauliikkaletkuasennelmia ja muita komponentteja, jotta saadaan hydrauliikkajärjestelmä nopeasti kuntoon.


Specma Mobile Service

Specma Mobile Service

Aina ei riitä että löydät lähimmän Specma jälleenmyyjän läheltäsi kun huoltotarve yllättää, toisinaan apua tarvitaan luonasi – metsässä, tienpäällä tai tiloissasi.


Tyytyväinen yrittäjä

Specma Center yrittäjä Akkukauppa Kemppaisen Esko Kemppainen on toisen polven yrittäjä, joka palvelee kainuulaisia maatalous-, metsäkone- ja muitakin koneyrittäjiä yli 40 vuoden kokemuksella.
"Asenne, laadukkaat tuoteeet ja ammattimainen ote ratkaisevat, mistä kainuulaiset koneyrittäjät hankkivat tarvitsemansa tavaran. Laadun merkitystä ei voi olla korostamatta näissä äärimmäisissä olosuhteissa", kertoo Esko Kemppainen.
Osaava apu on vain puhelinsoiton päässä, vuorokauden ajasta riippumatta. Tämän ovat huomanneet myös Kainuun koneyrittäjät, jotka saavat palvelun Akkukaupan toimipisteestä kellonaikaan katsomatta.

"Specman hintapolitiikka on ollut meille sopivaa. Saamme tuotteet edullisin hinnon, parhaalla mahdollisella toimitusajalla ja yrittäjälle ystävällisin rahtiehdoin. Ketjulla on hyvä markkinointi ja ketju laajenee koko ajan. Esiinnymme messuilla yhteisen Specma Center -nimen alla. Specma Centereiden määrä tuo yrittäjälle vahvuutta ja näkyvyyttä. Ketjun kautta saamme koulutusta omille myyjillemme ja asiakkaillemmekin", Kemppainen kehaisee.

Anna määrä:

yksikköä
Lisää